Søgemaskine optimering er et must

Søgemaskine optimering

Det er måske ikke alle der har en webshop eller blot en hjemmeside som er klar over, hvor vigtigt det er med søgemaskine optimering. Søgemaskine optimering er et ord man bruger i flæng, når man taler om digital markedsføring. Det er en af at de vigtigste discipliner hvad angår online markedsføring.

Hvorfor er søgemaskine optimering vigtigt?

Søgemaskine optimering, også kaldet SEO (search engine optimization) er en utrolig vigtig disciplin inden for online markedsføring. Det er det som følge af at man med en målrettet strategi og søgemaskine optimering, gerne skulle skabe et større salg og få mere trafik på sin hjemmeside. Hvis man har en webshop, ønsker man at den skal rangere så højt i det organiske søgefelt som muligt. Jo højere man ligger placeret i det organiske søgefelt, jo flere konverteringer vil det højst sandsynligt give, i form af salg hvis der er tale om en webshop. Hvis det er en hjemmeside hvor det handler om at få medlemmer, vil det være en konvertering af få et nyt medlem. Langt de fleste forbrugere som shopper online kunne aldrig finde på at gå om på side 2 eller 3 på google. Når hjemmesider ligger placeret på side 1, så vidner det om at det er en troværdig hjemmeside, som også går op i placeringer på Google. Mange forbrugere besøger altså kun de øverste resultater i det organiske søgefelt. Derfor er søgemaskine optimering en utrolig vigtigt del af en online strategi.

“Jeg fik flere besøgende og større salg”

Jeg er ejer og stifter af en mindre webshop, hvor jeg sælger alt fra kontorartikler til gaming udstyr. I starten investerede jeg en del penge i at få lavet en flot og brugervenlig webshop. Jeg erfarede hurtigt at det ikke var nok, blot at have en god hjemmeside. En god hjemmeside skaber ikke konverteringer i sig selv. Dog havde jeg ingen anelse om hvad jeg ellers skulle gøre. Jeg mente egentlig at mit paramter mix var som det skulle være. Jeg mente også at produkterne var relevante for en lang række segmenter. Det begyndte at være ret frustrerende, for der var jo alligevel lagt en del tid og penge i virksomheden efterhånden. Salget var på ingen måder boomet derud af. Jeg besluttede mig for at prøve med søgemaskine optimering. Siden jeg startede med SEO er det kun gået en vej. Flere besøgende og konverteringer.

 

Her på siden kan du læse om forskellige ting! Læs om vinylhandsker.