Med vinylhandsker slipper du for bakterier

  • af
Vinylhandsker

Vinylhandsker er evigt praktiske når det gælder rengøring. Vinyl er et fantastisk materiale til handsker. Mange enganghandsker er f.eks. lavet af vinyl, og er super brugbare til rengøring hvor handskerne beskytter for snavs og man undgår smittefare og bakterier. De fleste der gør ofte rent kan godt skrive under på at vinylhandsker et super praktiske.

Vinylhandsker står altid til tjeneste

Nu skal du høre en sjov historie. Eller, sjov er måske så meget sagt, men en sand historie. Historien handler om engang hvor vinylhandsker kom mig til undsætning i en grad jeg ikke havde turde drømme om. Min rumbo havde holdt et brag af en fest en varm sommerdag. Sådan noget er selvfølgelig altid sjovt, men det var det ikke dagen derpå, hvor hele lejligheden var raseret og lignede noget fra 3. verdenskrig. Jeg var efterladt alene i lejligheden, og var derfor forceret til at gøre lejligheden ren på egen hånd. Hvilken pinsel. Lejligheden var sølet ind i bakterier og alkohol, og varmen gjorde det ikke meget bedre. Til mit store held opdagede jeg at min roomie havde efterladt et par lækre vinylhandsker til at gøre rent med – super praktisk når lejligheden var så beskidt som det var tilfældet. Det var en befrielse at gøre rent med sådan et par lækre handsker på hænderne.

Brugssituationer til engangshandsker i vinyl

Engangshandsker i vinyl kan have mange gøremål og kan ligeså have mange brugssituationer. Mange flere end man lige umiddelbart antager. Et par hurtige eksempler kunne være bleskift, rengøring og madlavning. Der findes rent faktisk også – tro det eller ej, engangs vinylhandsker som er godkendt til medicinske undersøgelser. Engangshandsker kan købes i meget høj kvalitet. De er super praktiske, som følge af at man ubesværet kan tage dem af og på under f.eks. madlavning.

Regøring bliver let med handsker

Mange vil opleve at rengøringen i hjemmet bliver en del mere komfortabel med vinylhandsker. Det skåner fingrene mod snavs og bakterier, og bør uden tvivl være en fast bestanddel af de danske husholdninger. Med disse vinylhandsker er det altid nemt at håndtere rengøring, og det er knapt så sur en tjans at give hele hytten en ordentlig tur, når man ved at ens hænder er sikret for baktier og snavs med vinylhandsker. De fleste af sådanne vinylhandsker er faktisk også uden pudder og latex. De mennesker der benytter vinylhandsker er selvfølgelig bekendte med hvor revolutionerende sådanne handsker er i forhold til rengøring. Rengøringen bliver en sand fornøjelse.