Gaming mus til den seriøse gamer

Gaming mus

Du kender det sikkert. Du bruger meget tid på at game, og vil derfor også gerne have den bedste gaming mus til dit behov. Men hvad er det bedste udstyr, og hvor finder man det? Det er det store spørgsmål. Der findes et hav af gode gaming muse på markedet.

Synes du dette emne er interessant? Så læs videre under!

Gaming mus til seriøs gaming

Gaming er utrolig populært i øjeblikket. Flere og flere gamer, og når man gamer bruger man som regel også meget tid på det. Gaming er ligesom så meget andet. For at blive god til det skal man øve sig, og man bliver kun bedre hvis man lægger tid og kræfer i det. Sådan er det ligemeget hvad end du spiller Counter Strike, League of Legends, Hardstone, Fortnite osv. Men for at få de bedste forudsætninger for at vinde og climbe i spil som disse, så kræver det uden tvivl at man har en god gaming mus. Selvfølgelig kun hvis man spiller på Pc. Hvis man spiller på andre consoller er såsom Playstation eller xbox er det selvfølgelig ikke nødvendigt med en god gaming mus.

Hvad er en god mus til spil?

Personligt synes jeg det er super vigtigt at kunne justere sin DPI – dots per inch. Mange tror at det er bedst at spille med en høj sensitivitet, når man f.eks. spiller et 1. person shooter spil. Mange tænker helt naturligt at jo højere DPI og sensitivitet man benytter, jo hurtigere kan man reagere over for sin modstander. Det er til dels også rigtigt, men det nedsætter ens aim gevaldigt. Jeg erfarede, at jeg efter at have sænker min DPI til 300 og min sensitivitet til ca. 2 i counter strike, så var det en helt andet sag at aime. Det blev langt nemmere, og jeg vandt langt flere competetive games. Så bare fordi man har en gaming mus der måske kan indstilles til at have 16.000 dpi, så skal man altså ikke nødvendigvis det. En god gaming mus er selvfølgelig også en mus, som er komfortabel at holde ved. Som regel er det egentlig bare en vanesag. Jeg har før købt en mus som jeg ikke syntes lå godt i hånden, men efter at have brugt den i nogle uger var det intet problem. Der findes også gaming muse, hvor man kan justere vægten. Det har jeg før haft gode erfaringer med, men det er ikke et must.

 

SEO? Læs her!