Atami er markedets nye spiller inden for gødning.

Atami

Atami er et anerkendt mærke, og benyttes rundt omkring i hele verden og særdeles i Europa. Atami har også organiske produkter som er blevet meget populært de seneste år. Flere og flere ønsker at dyrke deres afgrøder med organiske produkter, og dette har Atami tænkt på, så deres kunder der tænker på miljøet også kan bruge deres fabelagtige npk gødning samt additiver. 

Atami er markedets nyeste spiller

Jeg har brugt Atami både indendørs og udendørs, og en fordel ved Atami er at det er super nemt at anvende og så er det billigt at bruge. En af de fede fordele ved at anvende Atami er at man ikke skal bruge særlig mange flasker for at blande gødning op med, hvilket gør det nemmere og mere overskueligt og ikke mindst betydeligt billigere at bruge. Atami udvikler sig hele tiden med nye produkter, hvilket er fedt og spænende hvis man godt kan lide at udfordre sig selv. 

Atami har både gødninger og forskellige medier man kan benytte sig af alt efter behov. 

Det er fantastisk

Jeg er specielt glad for at bruge deres Additiver, som jeg syntes tydeligt gør en positiv forskel i mit grow.  B’cuzz Soil Booster Universal produktet er helt fantastisk, det giver en naturlig boost for dine afgrøder i vækst og blomstring. B’cuzz Bossteren indeholder alle de komponenter til citronsyrecyklus. Det er specielt udviklet til at bruges ved dyrkning i jord. Det anbefaler jeg helt sikkert og at gøre.